پیش بینی تولید 2.

به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سهراب سهرابی» با بیان اینکه از چهار میلیون و 700 هزار تن تولید شلتوک، حدود 2 میلیون و 700 هزار تن برنج سفید به دست می آید افزود: از این میزان تولید، 70 درصد مربوط به ارقام محلی و 30 درصد ارقام پُرمحصول خواهد بود.

به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سهراب سهرابی» با بیان اینکه از چهار میلیون و 700 هزار تن تولید شلتوک، حدود 2 میلیون و 700 هزار تن برنج سفید به دست می آید افزود: از این میزان تولید، 70 درصد مربوط به ارقام محلی و 30 درصد ارقام پُرمحصول خواهد بود.

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد: امسال تولید برنج سفید 700 هزار تن نسبت به سال 1400 رشد داشته باشد.

سهرابی درباره زراعت رتون و کشت مجدد برنج، اظهار داشت: علاوه بر 750 هزار هکتار سطح کشت برنج، 120 هزار هکتار نیز کشت رتون و 70 هزار هکتار کشت مجدد داریم و برداشت از این اراضی، مهر ماه انجام می شود.

وی تصریح کرد: از 750 هزار هکتار سطح کشت برنج، حدود 70 درصد آن مربوط به استان های گیلان، مازندران و گلستان است.

مجری طرح گندم و برنج وزارت جهادکشاورزی، مصرف بذور اصلاح شده، مصرف متعادل کود، توسعه مکانیزاسیون، توسعه روش خشکه کاری، افزایش بهره وری، ایجاد مزارع الگویی، مدیریت مزرعه و مبارزه با آفات، بیماری ها و علف های هرز را از مهمترین علل افزایش تولید برنج در سال جاری نام برد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 72 درصد کشت برنج با دستگاه نشاکار و 28 درصد به روش سنتی و با دست انجام می شود.

سهرابی افزود: 93 درصد برداشت برنج نیز به صورت مکانیزه و فقط هفت درصد به روش سنتی انجام می شود.

وی با بیان اینکه واحدهای شالیکوبی نیز با به روز کردن تجهیزات خود به سمت افزایش ضریب تبدیل شلتوک به برنج رفته اند، اذعان داشت: ضریب تبدیل شلتوک به برنج در کشور به بیش از 60 درصد رسیده است.

نظرات

captcha